Wellness

Op één plek!

Fysiotherapie

Welkom op de pagina van fysiotherapie Rien van Manen. De praktijk is gestart met een vestiging in Klazienaveen en sinds januari 2010 hebben we ook een vestiging in Borger. Beide praktijken voldoen aan de KNGF eisen. Daarnaast werken we volgens de Kwaliefy richtlijnen. Mede daardoor staan wij borg voor een goede kwaliteit van uw zorg! Onze fysiotherapeuten werken samen met een groot aantal gespecialiseerde zorgprofessionals.

U kunt zich rechtstreeks tot ons wenden, zonder eerst een verwijsbrief bij de huisarts te halen. Als het nodig zullen we patiënten terugverwijzen naar de huisarts of doorverwijzen (via de huisarts) naar een specialist.

Wij zien u graag terug binnen onze praktijk.

De fysiotherapeut is de deskundige als het gaat over het menselijke bewegingsapparaat. Wij behandelen patiënten die in het dagelijks leven belemmerd worden bij het bewegen. Dit gebeurt individueel, in groepen of aan huis (tevens intern in instellingen/tehuizen). In onze benadering speelt de balans tussen belasting en belastbaarheid van iemand een centrale rol.

Of u nu klachten heeft welke zijn ontstaan na overbelasting, het sporten, werken of een trauma, maar ook voor sport- en of orthopedische revalidatie na een operatie, u kunt altijd bij ons terecht. Ook ter voorkoming van klachten kunnen wij u adviseren en ondersteunen.

Wanneer u voor de eerste keer bij ons komt, proberen wij een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van uw klacht(en). Dit doen wij door middel van een vraaggesprek en een lichamelijk onderzoek. Ten slotte bespreken we met u wat er aan uw klacht(en) gedaan kan worden en hoe u hieraan zelf ook kunt bijdragen. Uiteraard gaan we pas van start wanneer u instemt met het voorgestelde behandelplan. Indien de tijd dit toelaat, zullen wij tevens starten met een korte proefbehandeling. Afhankelijk van uw klacht(en) neemt dit 30 tot 60 minuten in beslag.

Al onze fysiotherapeuten staan geregistreerd in het kwaliteitsregister van het KNGF en werken volgens de Kwaliefy richtlijnen. Wij hebben contracten met alle verzekeraars.

Voor behandeling aan huis is een indicatie/verwijzing van uw huisarts of specialist noodzakelijk.’

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws:
Ontvang de nieuwsbrief!

Wellness Centre Borger
IJzertijdstraat 11
9531 RA Borger
Tel: 0591-820231