Wellness

Op één plek!

Fysiotherapie

Welkom bij fysiotherapie Rien van Manen. Wij behandelen mensen die belemmerd worden bij het bewegen en/of pijnklachten ervaren. Individueel, in groepen of aan huis (tevens intern in instellingen/tehuizen). Een verwijsbrief van de huisarts of specialist is niet nodig, behalve voor behandeling aan huis.

Ook ter voorkoming van klachten adviseren en ondersteunen wij je. Als het nodig is verwijzen we (terug) naar de huisarts of (via de huisarts) naar een specialist. Wij werken samen met een groot aantal gespecialiseerde zorgprofessionals en hebben contracten met alle verzekeraars.

Of je nu klachten hebt door overbelasting, sporten, werken of een trauma, maar ook voor sport- en of orthopedische revalidatie na een operatie; je kunt altijd bij ons terecht. Bij ons speelt de balans tussen belasting en belastbaarheid een centrale rol.

We voldoen aan de eisen van KNGF, de beroepsvereniging van en voor fysiotherapeuten in Nederland. Al onze fysiotherapeuten staan geregistreerd in het kwaliteitsregister van het KNGF. Daarnaast werken we volgens de Kwaliefy richtlijnen. Mede daardoor staan we borg voor een goede kwaliteit van uw zorg!

Onze praktijk heeft vestigingen in Klazienaveen en Borger. Wij zien je er graag.

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws:
Ontvang de nieuwsbrief!

Locatie Borger
IJzertijdstraat 11
9531 RA Borger
Tel: 0599-820207

Locatie Klazienaveen
Kruizemunt 3
7892 AE Klazienaveen
Tel: 0591-820231