Wellness

Op één plek!

Fysiotherapie

Praktische informatie

Direct afspraak maken
Je kunt direct een afspraak maken met een van onze fysiotherapeuten; je hebt geen verwijsbrief van je huisarts meer nodig. Wij zullen je huisarts wel blijven informeren , tenzij je aangeeft dat je dat niet wilt. 
Bij aanmelding vragen we je naar je naam, adres en woonplaats, je verzekering, identiteitsbewijs en (eventueel) de verwijsbrief. Het is belangrijk dat je duidelijk aangeeft om welke klacht het gaat en of je behandeld wilt worden door een gespecialiseerde fysiotherapeut. 

De eerste afspraak
Als je voor het eerst voor behandeling bij de fysiotherapeut komt wordt er om te beginnen een behandeldossier voor je aangemaakt. Je fysiotherapeut vraagt om enkele persoonsgegevens en informeert naar je gezondheids-probleem. Na dit gesprek wordt je direct onderzocht. De fysiotherapeut kan je dus vragen om je gedeeltelijk uit te kleden. Het onderzoek duurt ongeveer een half uur. Naar aanleiding van het onderzoek stelt de therapeut een behandelplan voor je op, in dit behandelplan staat welke therapievorm en hoeveel behandelingen je waarschijnlijk nodig zult hebben.

Neem voor de eerste afspraak mee;
– De zorgpas van je ziektekostenverzekering
– Eventuele verwijsbrief van de huisarts
– Een identiteitsbewijs
– Een grote handdoek

Tweede en vervolg afspraken
Tijdens de tweede afspraak zal de fysiotherapeut starten met de behandeling van je klacht. De duur van deze behandeling bedraagt ongeveer een half uur, inclusief aan- en uit kleden. In verband met de hygiëne vragen wij om voor iedere behandeling een grote, schone handdoek mee te nemen.

Afspraak afzeggen
Indien een afspraak onverhoopt niet door kan gaan dien je dit minimaal 24 uur voor de behandeling te melden. Als je niet op tijd bent met afzeggen, zijn wij genoodzaakt om de kosten van de behandeling alsnog bij je in rekening te brengen. In geval van ziekte of onvoorziene omstandigheden kan in overleg met de balie of je behandelend fysiotherapeut van deze regel worden afgeweken.

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws:
Ontvang de nieuwsbrief!

Wellness Centre Borger
IJzertijdstraat 11
9531 RA Borger
Tel: 0591-820231