Wellness

Op één plek!

Fysiotherapie

Praktische informatie

 Praktische informatie

Afspraak maken
Om een afspraak te maken heb je geen verwijsbrief van de huisarts nodig. Wij informeren je huisarts wel, tenzij je aangeeft dat je dat niet wilt. Bij aanmelding vragen we naar je naam, adres en woonplaats, verzekering, identiteitsbewijs en (eventueel) de verwijsbrief. Indien het niet mogelijk is om naar de praktijk te komen, bezoeken wij je aan huis. 

Neem voor de eerste afspraak mee;
– Eventuele verwijsbrief van de huisarts
– Een identiteitsbewijs
– Een grote handdoek

Intake
Bij de eerste afspraak proberen wij een zo compleet beeld te krijgen van de klacht(en). Dat doen wij met een vraaggesprek en een lichamelijk onderzoek. Indien de tijd het toelaat, starten we met een korte proefbehandeling. Afhankelijk van de klacht(en) duurt de intake 30 tot 60 minuten.

Behandelplan
Bij de intake stelt de therapeut een behandelplan op. In het behandelplan staat de therapievorm, hoeveel behandelingen je waarschijnlijk nodig zult hebben en wat je zelf (thuis) kunt doen. Uiteraard starten we pas wanneer je instemt met het behandelplan.

Tweede en vervolg afspraken
Tijdens de tweede afspraak start de fysiotherapeut met de behandeling. Een behandeling duurt ongeveer een half uur, inclusief aan- en uitkleden. In verband met de hygiëne vragen wij om voor iedere behandeling een grote, schone handdoek mee te nemen.

Afspraak afzeggen
Indien een afspraak niet door kan gaan, moet je dat minimaal 24 uur voor de behandeling melden. Als je niet op tijd bent met afzeggen, zijn wij genoodzaakt om de kosten van de behandeling in rekening te brengen. In geval van ziekte of onvoorziene omstandigheden kan in overleg met de balie of uw behandelend fysiotherapeut van deze regel worden afgeweken.

 

Wij zijn een erkend leerbedrijf. Dat betekend dat u op beide locaties een stagiair kunt tegenkomen. Een stagiair werkt altijd onder supervisie. 

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws:
Ontvang de nieuwsbrief!

Locatie Borger
IJzertijdstraat 11
9531 RA Borger
Tel: 0599-820207

Locatie Klazienaveen
Kruizemunt 3
7892 AE Klazienaveen
Tel: 0591-820231